Како да изберете квалитетен клиренс и доверливи производители на модули за напојување?
Дома - КВАЛИТЕТ - Сертификација на системот - Сертификација на системот

Сертификација на системот

Автор: ZYG Technology Ltd време на издавање: 2022-3-31 CTR: 416

релевантни информации

 • 2022-5-17

  Кои се правилата за DC-DC модулите за напојување?

  Со развојот на The Times, повеќето од нашите секојдневно потребни производи треба да користат DC-DC модул за напојување, на кои правила треба да се обрне внимание при користење на DC-DC модул за напојување? Ајде да научиме за тоа денес. 1. Следете ги инструкциите за да проверите дали е поврзан точниот игла за влезен сигнал. 2. Потврдете дали бавниот осигурувач на влезот за напојување на модулот ги исполнува наведените барања. 3. Инсталирањето на напојувањето на модулот мора да го вршат професионалци за да се избегне непотребна штета предизвикана од неправилна инсталација. 4. Влезните и излезните терминали гарантираат дека клиентите не можат да допрат и гарантираат дека излезот на модулот нема да има краток спој. 5, модулот за напојување ќе испушта мали звуци...

  Погледнете детали
 • 2022-3-30

  Како да се осигура безбедноста на прекинувачкото напојување при работа со дефект?

  Do you know what problems should be paid attention to in the process of dealing with failures? To keep everyone safe. (1) most of the time in the process of fault processing induction power actual operation, so we must pay attention to can not cause DC output, communication AC input short circuit, all kinds of maintenance special tools must do a good job of insulation layer treatment, to ensure the safety of life and switch power supply machine equipment power supply safety. (2) in the actual operation to single-handed operation as far as possible, the actual operation hand hand does not allow to contain metal material electric conductor decorations, such as watches, keys, rings, etc., together with the insulation shoes...

  Погледнете детали
 • 2021-7-15

  Како да изберете квалитетен клиренс и доверливи производители на модули за напојување?

  Треба да купите модул за напојување, не знаете како да најдете сигурен производител? Ова е важен проблем пред многу пријатели, да се најде производител не е тешко, едното е преку воведување на други колеги пријатели, тие имаат искуство да се занимаваат со производителот на модулот за напојување, доколку се препорача, можете директно да контактирате меѓу себе . Два е да се најдат производители на мрежата, такви производители се повеќе, но треба да внимаваме, на крајот на краиштата, какви производители имаат. Предложете им на сите да бараат општа видливост висока, подобро е добар производител на јавни пофалби. Изборот на производители на енергетски модули, мора да најдеме професионална технолошка компанија, таканаречената професионална компанија, всушност, е посветена на...

  Погледнете детали
 • 2022-4-7

  За важноста, структурата и како да го изберете модулот за напојување DC-DC?

  Со развојот на времето, електронските производи се повеќе и повеќе се развиваат, модулите за напојување со DC-DC се широко користени во денешното општество, а на нив се применуваат и некои електрични апарати што се користат во секојдневниот живот. Дали ја разбирате важноста и структурата на DC-DC модулите за напојување? Знаете зошто треба да изберете DC-DC модул за напојување? Денес ќе ве одведам да дознаете. Важноста на DC-DC модулот за напојување: DC-DC модулот за напојување е компактен, висококвалитетен регулиран производ за напојување, кој користи напредна технологија на производство. Бидејќи напојувањето на модулот е едноставно за употреба, ги има предностите на практичното проширување и добрата одржливост при составувањето на системот. Затоа, широко се користи во воздушната, комуникациското напојување, автомобилската електроника,...

  Погледнете детали
 • 2022-4-11

  Кој е режимот на напојување на модулот

  Некои пријатели покренаа некои прашања на Интернет. Еве, уредникот детално одговори на нив за да ви помогне: Мојот пријател праша: Извинете, каква е дизајнерската дефиниција за напојување со модул? Како кинески производител на напојување со модули, ајде да го разгледаме со вас. Модуларното напојување е напојување кое може да се монтира директно на печатено коло. Поради многуте предности на модуларната структура, модуларното напојување е широко користено во комуникациските полиња како што се преклопна опрема, опрема за пристап, мобилна комуникација, микробранова комуникација, оптички пренос, рутери, автомобилска електроника, воздушна и други полиња. Предности на модулното напојување 1. Дизајнот е едноставен, само...

  Погледнете детали
 • 2022-8-4

  Некои детали што треба да ги знаат производителите на модули за напојување

  Со развојот на времето, примената на модулите за напојување станува сè пообемна, а се зголемува и побарувачката. Сепак, сега има многу производители на пазарот. При изборот на производител, исто така треба да обрнете внимание на некои детали. Не е дека колку е пониска цената, толку подобро. 1. Сертификат за усогласеност на производителот Неколку производители сега купуваат лажни и неквалитетни производи, но поради различните производни процеси, дефинитивно ќе има одредени разлики во квалитетот. Затоа, при набавка на модули за напојување, треба да го знаеме сертификатот за производ на производителот, за да можеме да знаеме кои се спецификациите на производот и брзо да избереме поквалитетни производи. 2. Разберете го работниот век на ...

  Погледнете детали

6000+ опции, решенија за едношалтерско напојување