Контактирајте не
Моментална локација:Дома - Контактирајте не
Продажба Г-дин Ванг
телефон +86 15626469667
тел +86(20)3287 4481
Е-пошта vice@zygkj.com
Факс +86(20) 3287 4483
Веб-страница www.zyg-power.com
Адреса BR.1, зграда 1, NO.12, RuiFa Road, HuangPu Zone, Guangzhou City, НР Кина

6000+ опции, решенија за едношалтерско напојување